CCV-D1

Tarieven

Bij JW Cars & Driver Service zijn meerdere tarieven mogelijkheden. Het inhuren van een chauffeur, die met uw eigen auto rijdt en het inhuren van een auto met chauffeur. Door het gebruik van uw eigen auto en een directiechauffeur kan het tarief van onze diensten laag gehouden worden.

Uiteraard is het ook mogelijk om bij ons een chauffeur met auto in te huren. U zult dan worden gereden in een zeer luxe auto met alle voorzieningen die u verwacht. De auto's waarmee gereden wordt zijn; Audi A8L, BMW 7L serie of een Mercedes S350L.

Tevens bent u bij ons aan het juiste adres om met een minibus en of touringcar vervoerd te worden.

De door de chauffeur gemaakte reistijd wordt meegerekend in de totale uren. Per rit wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht. Voor avond-, nacht- en weekendritten wordt geen extra toeslag per uur geheven, maar wel wordt er minimaal 4 uur in rekening gebracht. Dit geldt ook voor ritten die pas `s avonds vanaf 22.00 uur starten. Op feestdagen zal er toeslag van 50% berekend worden. Bij ritten langer dan 8 uur zullen de kosten van het eten van de chauffeur doorberekend worden zoals ook eventuele overnachtingskosten en parkeergelden.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met info@jwcarsendriversservice.nl

U kunt natuurlijk ook direct kosteloos online een offerte aanvragen!